Het installeren van een warmtepompinstallatie

Elk project begint met het juiste advies. Elk project is uniek. Daarom starten we graag met een adviesgesprek waarin we uw wensen en profiel duidelijk in kaart brengen. Vervolgens zorgen onze specialisten voor een keurige installatie en oplevering.

 

Specialist in warmtepompinstallaties

Heeft u een vraag over onze aardwarmte installaties?

Neem contact op met Jan van de Bovenkamp

Stap 1
Kennismakingsgesprek en opname

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen en behoeften. We inventariseren uw woning om zo tot een passend advies te komen.

Stap 2
Advies en offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een advies op, wat naadloos aansluit bij uw situatie en woning. Het advies wordt uiteraard voorzien van een concrete offerte, zodat u weet wat de investering is.

Stap 3
Planning en voorbereiding project

Vanuit de voorbereiding hebben we de materiaalbehoefte en benodigde tijd helder. Samen met u bepalen we de start- en opleverdatum. Zodanig dat we tijdens het project nooit voor verrassingen komen te staan. Want klimaatbeheersing en warmtevoorziening is wat ons betreft een primaire behoefte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Stap 4
Installatie

De monteurs van BKL; om hen draait het bij de installatie van uw aardwarmtepomp. Het boren en plaatsen van de leidingen gebeurt onder hoge druk. En dus met enorme precisie. Samen installeren we de warmtepomp en bijbehorende omvormer. Eventueel tegelijk met bijbehorend ventilatiesysteem en bijbehorende warmtebronnen. We noemen dit ook wel ons BKL-specialisme. Want vakmanschap maakt het verschil.

Stap 5
Oplevering

BKL hecht waarde aan een deskundige oplevering. Met andere woorden: een oplevering waarbij we u eigen maken met de geïnstalleerde techniek. Vanaf dit moment verwarmt en koelt u uw gebouw op de meest duurzame en efficiënte wijze.
Onderhoud en service hoort erbij. Structureel plannen we een onderhoudsbeurt. Zodat u zorgeloos en duurzaam blijft verwarmen en koelen. Nu en in de toekomst!

Wat zeggen onze klanten?

Aardwarmte installaties Voor woningen

Aardwarmte installaties Voor utiliteitsbouw

OVER BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek