Installatie-techniek

Het adviseren en installeren van ventilatiesystemen is misschien wel een van de meest bijzondere technieken die we in huis hebben. Ventilatietechniek is namelijk een bijzondere specialisatie. Om een goede luchtkwaliteit te krijgen, is het inblazen van verse lucht en het afzuigen van vervuilde lucht erg belangrijk. De specialisten van BKL zoeken daarbij naar de juiste balans, een balans waarin luchtkwaliteit en comfort hand in hand gaan.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Vakwerk, van A tot Z
  • Zorgeloos gebruik, nu en in de toekomst
  • Service staat hoog in het vaandel
  • 01 Besparing
  • 02 Energiekosten
  • 03 Toekomstbestendig

Zeer efficiënt

Aardwarmte is een stabiele energiebron. De temperatuur in de aarde is heel stabiel en zorgt voor een constante bron van energie. Een krachtige omvormer vertaalt deze energie naar uw installatie.

Informatie opvragen

Aanzienlijke verlaging van energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf of woning heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Duurzame verwarming en koeling

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een geothermische warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen.

Informatie opvragen

Neem contact op met Wim van den Brink

Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch
Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek