Warmtepomp installaties

De wereld van installatietechniek is volop in beweging. Verduurzaming, alternatieve energiebronnen en hightech ontwikkelingen. BKL ontwikkelt minstens zo snel. Dat maakt ons de juiste partner voor alle installatieprojecten.

Specialist in warmtepomp installaties

Neem contact op met Jan van de Bovenkamp

Gecertificeerd installateur

De voordelen van warmtepomp installaties

  • Zeer efficiënt
  • Aanzienlijke verlaging van energiekosten
  • Duurzame verwarming en koeling
Bekijk alle voordelen
  • 01 besparing
  • 02 energiekosten
  • 03 toekomstbestendig

Zeer efficiënt

Aardwarmte is een stabiele energiebron. De temperatuur in de aarde is heel stabiel en zorgt voor een constante bron van energie. Een krachtige omvormer vertaalt deze energie naar uw installatie.

Informatie opvragen

Aanzienlijke verlaging van energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf of woning heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Duurzame verwarming en koeling

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een geothermische warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen.

Informatie opvragen
Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch

Aardwarmte installaties Voor woningen

Aardwarmte installaties Voor utiliteitsbouw