Luchtbron-installatie

Specialist in warmtepomp installaties

Neem contact op met Jan van de Bovenkamp

De specialisten van BKL staan midden in het speelveld van energietransitie en verduurzaming. De luchtwarmtepomp speelt daar een belangrijke rol in. Warmte die we uit de buitenlucht halen zetten we om in warmte of koeling. Een continue temperuurregeling die de kwaliteit van het binnenklimaat sterk verhoogt. In het kader van energietransitie: een installatie met een luchtwarmtepomp zorgt dat u volledig gasloos kunt functioneren. Wij kunnen na gezamenlijk overleg bepalen wat het beste in uw situatie past.

Wij werken met het dry cooler-concept, wat inhoudt dat de dure componenten binnen geplaatst worden. Dit komt de levensduur ten goede.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Vakwerk, van A tot Z
  • Zorgeloos gebruik, nu en in de toekomst
  • Service staat hoog in het vaandel
  • 01 Besparing
  • 02 Energiekosten
  • 03 Toekomstbestendig

Zeer efficiënt

Luchtwarmte is een onuitputtelijke energiebron. Een krachtige omvormer vertaalt deze energie naar uw installatie.

Informatie opvragen

Aanzienlijke verlaging van energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf of woning heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Duurzame verwarming en koeling

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen.

Informatie opvragen
Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch
Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek