Aardwarmte voor uw bedrijf

Een warmtepomp is de meest stabiele vorm van duurzame energie. Zeker voor bedrijven. Vanuit de aarde wordt warm water opgepompt. Het grote voordeel van aardwarmte is dat deze altijd en constant aanwezig is. Met andere woorden: energie is altijd beschikbaar, ongeacht seizoenen, buitentemperatuur of andere invloeden.

BKL vertaalt de mogelijkheden van een warmtepomp graag naar een installatie die precies past bij uw bedrijf. Dit kunnen wij compleet voor u uitvoeren; van leidingwerk tot klimaatbeheersing.

  • Gecertificeerd installateur
  • De meest duurzame techniek
  • Lage energierekening
  • Comfortabel binnenklimaat
  • Gasloos bedrijfspand
  • 01 Besparing
  • 02 Energiekosten
  • 03 Toekomstbestendig

Zeer efficiënt

Aardwarmte is een stabiele energiebron. De temperatuur in de aarde is heel stabiel en zorgt voor een constante bron van energie. Een krachtige omvormer vertaalt deze energie naar uw installatie.

Informatie opvragen

Aanzienlijke verlaging van energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie over energietransitie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Duurzame verwarming en koeling

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een geothermische warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen. Wist ud at in 2023 ieder bedrijfspand moet voldoen aan energielabel C? Investeer dus tijdig in energiebesparende maatregelen, zoals de warmtepomp!

 

Informatie opvragen
Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek