Installatie-techniek

BKL installatietechniek is specialist in totaalprojecten. De installatie van het sanitair nemen wij graag voor onze rekening. Binnen het totaalpakket van installatie van wateraansluitingen en binnenriolering past de installatie van sanitair perfect. Met andere woorden: totaalinstallatie door een specialist betekent vakwerk zonder zorg. De specialisten van BKL zorgen dat de installatie van het sanitair vlot wordt opgeleverd.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Vakwerk, van A tot Z
  • Zorgeloos gebruik, nu en in de toekomst
  • Service staat hoog in het vaandel
  • 01 Besparing
  • 02 Energiekosten
  • 03 Toekomstbestendig

Zeer efficiënt

Aardwarmte is een stabiele energiebron. De temperatuur in de aarde is heel stabiel en zorgt voor een constante bron van energie. Een krachtige omvormer vertaalt deze energie naar uw installatie.

Informatie opvragen

Aanzienlijke verlaging van energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf of woning heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Duurzame verwarming en koeling

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een geothermische warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen.

 

Informatie opvragen

Neem contact op met Wim van den Brink

Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek
Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch