Energie-opslag

Specialist in Warmtepomp installaties

Neem contact op met Jan van de Bovenkamp

Het opwekken van energie middels zonnepanelen is een goede eerste stap in het verduurzamen van uw woning. Maar met de afbouw en het verdwijnen van de salderingsregelingen wordt het opslaan van uw duurzaam opgewekte energie óók interessant. Met de juiste opslagopties bent u in staat uw woning of bedrijfspand volledig energie-neutraal in te richten.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Vakwerk, van A tot Z
  • Zorgeloos gebruik, nu en in de toekomst
  • Service staat hoog in het vaandel
  • 01 Besparing
  • 02 Energiekosten
  • 03 Toekomstbestendig

Zeer efficiënt

Het duurzaam opwekken van energie is wel afhankelijk van situatie. Op zonnige dagen wordt meer energie opgewekt dan verbruikt wordt, terwijl met name in de winter de opbrengst te weinig is. Met een goede energie-opslag realiseert u een aanzienlijke besparing door de onverbruikte energie op te slaan tot het moment dat deze wel benut kan worden.

Informatie opvragen

Aanzienlijke verlaging van energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf of woning heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Duurzame verwarming en koeling

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen.

Informatie opvragen
Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch
Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek