Installatie-techniek

De installateurs van BKL zijn specialisten. In de breedte van de installatiewereld. Daarom zijn we de ideale partner voor opdrachtgevers en aannemers. Van A tot Z regelen we al het installatiewerk. Kortom: een partner die alle zorg uit handen neemt als het gaat om installatiewerk. Van leidingen tot sanitair en van verwarming tot koeling. Inclusief de bijbehorende apparatuur.

Meer weten over installatietechniek?

Neem contact op met Jan van de Bovenkamp

Gecertificeerd installateur

Installatie- techniek

Bij BKL hebben we jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek. Onze mensen zijn u graag van dienst op verschillende vlakken. Kies hiernaast een van onze specialisaties.

  • 01 besparing
  • 02 Energiekosten
  • 03 Toekomstbestendig

Bespaar op uw energie kosten

Aardwarmte is een stabiele energiebron. De temperatuur in de aarde is heel stabiel en zorgt voor een constante bron van energie. Een krachtige omvormer vertaalt deze energie naar uw installatie.

Informatie opvragen

Energiekosten

De energierekening wordt almaar hoger. Energieprijzen stijgen, de netwerkkosten niet minder. Energietransitie in uw bedrijf of woning heeft prioriteit.

Met een installatie van BKL plaatst u zichzelf grotendeels buiten de maatschappelijke discussie. BKL installatietechniek helpt u namelijk graag om volledig zelfvoorzienend te worden.

Informatie opvragen

Toekomstbestendig

Klimaatverandering en energietransitie staan hoog op de politieke agenda. Door uw installaties tijdig de moderniseren of te vernieuwen bent u klaar voor de toekomst. Want een geothermische warmtepomp betekent volledig zelfvoorzienend verwarmen en koelen.

Informatie opvragen
Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch
Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek