Service en onderhoud

Aanleg van installatiewerk is één; service en onderhoud dient daar goed op aan te sluiten. Net als bijvoorbeeld een auto verdient de installatie een regelmatige controle. Met het juiste onderhoud op het juiste moment weet u het risico op vervelende verassingen te verminderen. Heeft u een storing; neem dan direct contact met ons op.

Specialist in warmtepomp installaties

Meer weten over installatietechniek?

Neem contact op met Wim van den Brink

Service van BKL

Goede beschikbaarheid is belangrijk. Daar staan de specialisten van BKL voor. In geval van een storing doen wij ons uiterste best u zo snel mogelijk te helpen. Want we beseffen dat uw installatie elk moment van de dag moet functioneren.

  • Snelle service
  • Oplossingsgerichte aanpak
  • Kennis van zaken

Onderhoud door BKL

Het spreekwoord zegt: “voorkomen is beter dan genezen.” Dat geldt zeker voor uw installatie. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid tot preventief onderhoud. Daarmee voorkomen we de kans op problemen.

  • Preventief onderhoud
  • Maximale beschikbaarheid van de installatie
  • Verfijning van afstelling op locatie
Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

 

Over BKL Installatietechniek