Voordelen van aard- warmte installaties

Steeds meer particuliere en zakelijke opdrachtgevers kiezen voor een aardwarmte-installatie. De combinatie van een aangenaam binnenklimaat en een lage energierekening maken de stap naar deze techniek eenvoudig. We vertalen deze innovatieve energiebron graag naar concrete voordelen.

Specialist in aardwarmte installaties

Heeft u een vraag over onze aardwarmte installaties?

Neem contact op met Jan van de Bovenkamp

Innovatieve techniek

Wij verdiepen ons al jaren in aardwarmtepompen

BKL heeft zich sinds de uitvinding van aardwarmtepompen verdiept in deze innovatieve techniek. De techniek speelt de hoofdrol; de natuurlijke bron is oneindig. Warmte uit de aarde is er constant; we hoeven dit alleen maar om te zetten naar verwarming of koeling.

Aangenaam binnenklimaat

Constante verwarming of koeling

Aardwarmte staat voor een aangenaam binnenklimaat. Temperatuur en dus energievoorziening is nergens zo stabiel als in de aarde. Met een innovatie van techniek creëren we een constante verwarming of koeling. De garantie voor een comfortabel klimaat dat op een zeer energiezuinige manier tot stand komt.

Lage energierekening

Bespaar op uw energiekosten met de installaties van BKL

De natuurlijke energiebron van aardwarmte is onuitputtelijk. Warm water wordt opgepompt; afgekoeld water teruggepompt. Het teruggeleverde water wordt vervolgens door de aarde opnieuw opgewarmd. Een constante bron van energie die jarenlang meegaat.

Het BKL-specialisme

Kennis, maatwerk en een juiste installatie

BKL verdiept zich al jarenlang in aardwarmtepompen. Inmiddels hebben we vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers mogen adviseren. En installaties mogen realiseren. Het BKL-specialisme vertaalt zich in kennis, maatwerk en een juiste installatie. Met altijd een goede nazorg en service. Wat ons betreft is dat de beste garantie voor resultaat.

Wat anderen zeggen

“Het team van BKL Installatietechniek werkte snel en effectief en had een strakke planning. We zouden dit bedrijf daarom zeker aanraden.”

Bert Bosch

Warmtepomp installaties Voor woningen

Warmtepomp installaties Voor utiliteitsbouw