Mechanische ventilatie

De basisvoorwaarde voor een aangenaam woon- en werkklimaat, is voldoende verse lucht! Dat is niet zomaar een luxe. Door het ontbreken van verse lucht kunt u tal van gezondheidsklachten krijgen, variërend van duf gevoel tot zware hoofdpijn.

Krijgt u voldoende frisse lucht, dan voelt u zich vitaal en presteert u beter!BKL Installatietechniek brengt verse lucht in uw woning of bedrijfspand. We leggen de luchtkanalen aan en monteren de ventilatiesystemen.

Met een WTW-unit (warmteterugwin-unit) bespaart u energie. De afgevoerde lucht, die al op de goede temperatuur is, kruist de aangevoerde verse lucht en verwarmt of koelt deze. Daardoor hoeft uw verwarming of koeling minder werk te doen.
Steeds vaker voorzien we mechanische ventilatiesystemen ook van sensoren. Pas als de lucht aan verversing toe is, wordt er geventileerd. Zo wordt er geen energie verspild in ruimten waar geen personen aanwezig zijn. Voor elke ruimte en elke toepassing realiseren we een installatie op maat!

Over BKL

Welkom bij BKL installatietechniek

BKL staat voor Van den Brink en Kampert loodgieters. Sinds 2005! Inmiddels zijn we veel meer dan alleen loodgieters. BKL is uitgegroeid tot een installatiespecialist van formaat. Uitvoering van het complete installatiewerk is onze kracht. In de praktijk een specialist waar u als opdrachtgever of aannemer van op aan kunt. Eén aanspreekpunt voor bouwkundige installaties en loodgieterswerk.

Over BKL Installatietechniek